یك مربی: مشكل فوتسال حفاری  بارانی نبود

خوزستان یک مربی با بیان اینکه همه فکر می کردند با برکناری مینا بارانی، تیم فوتسال ملی حفاری قهرمان لیگ می شود اما مشکل سرمربی نبود، اظهار داشت: در فوتسال و فوتبال بانوان، باشگاه ها همیشه صورت مسئله را پاک می کنند و کسی به دنبال چاره نیست.
خدیجه پوربهبهانی در گفت و گو با ایسنا، درباره افت تیم فوتسال بانوان ملی حفاری در مرحله نهایی لیگ برتر کشور، اظهارکرد: به نظرم باشگاه ملی حفاری چندان نتواست طبق نظر و برنامه سرمربی سابق خود پیش برود چونکه اگرکار طبق برنامه سرمربی پیش می رفت، مطمئنا نتایج بهتر از این رقم می خورد. ملی حفاری همیشه مدعی قهرمانی بوده و خیلی قوی و با شخصیت قهرمانی در لیگ برتر شرکت می کرد اما اخیر گرفتار یکسری چالش ها شده که سبب شده است، حفاری حالا در مرحله نهایی لیگ برتر شرایط بسیار بدی داشته باشد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در فوتبال و فوتسال بانوان و حتی آقایان دیواری کوتاه تر از سرمربی نیست، اضافه کرد: باشگاه ها به دنبال نتیجه نگرفتن به جای پرداختن به چرایی علل ناکامی و ایجاد شرایط لازم برای نتیجه گیری تیم، دست روی تغییر سرمربی خود می گذارند، کاری که باشگاه ملی حفاری انجام داد و مینا بارانی را کنار گذاشت، در حالیکه طبق گفته خود این مربی، او با آگاهی با شرایط باشگاه و اینکه مهره های لازم برای او جذب نشده بودند، قول قهرمانی را نداده بود و این نشان داده است که باشگاه هم به شرایط تیم خود آگاه بوده است، پس دلیلی بر تغییر در کادرفنی نبود. هر چند این تغییر از شایستگی های خانم بارانی کم نمی نماید. البته فروزان سلیمانی دیگر مربی با تجربه فوتسال کشور جایگزین او شد که به نظرم باتوجه به شرایط فعلی تیم واقعا کاری از دست او بر نمی آید. به نظرم خانم سلیمانی دین خویش را به فوتسال ادا کرده و همیشه قابل احترام است.
مربی تیم فوتسال بانوان خوزستان اظهار داشت: مربیان به دنبال نبود شرایط لازم در باشگاه ها واقعا فشارهای زیادی را متحمل می شوند و بعد باشگاه که نتواسته اقدامات لازم را برای تیم خود داشته باشند، فکر می کند با تغییر مربی روند بهتر می شود، در حالیکه مشکل متوجه خود آنها است. در فوتسال و فوتبال بانوان، باشگاه ها همیشه صورت مسئله را پاک می کنند و کسی به دنبال چاره نیست.
پوربهبهانی اظهار داشت: اینکه باتوجه به کرونا تمام باشگاه ها گرفتار ضعف مالی هستند، درست است و ملی حفاری هم از این مهم مستثنی نیست اما همین هم راهکار دارد و با برنامه ریزی درست میتوان کارها را پیش برد. به نظرم بحث مالی که در روند فوتسال حفاری تاثیرگذاشت، یک بحث است اما بحث تأمین نشدن انتظارات سرمربی سابق و یکسری مسائل دیگر، بخش مهم علل افت این تیم است. اینکه مهره های لازم برای سرمربی جذب نشوند، تأثیر بسیاری در روند کاری یک مربی دارد. ضمن اینکه تیم فوتسال ملی حفاری بیمار شده است و از نظر روحی شرایط خوبی ندارد و همین سبب عدم تمرکز بازیکنان این تیم شده است. در واقع ملی حفاری از نظر روانی گرفتار مشکل است که در نخستین گام برای رفع مشکلات و اینکه حداقل حفاری در بازی های آینده بتواند به نتایج بهتری برسد، باشگاه باید اعتماد به نفس را به بازیکنان و تیم خود برگرداند تا شرایط روحی تیم هم بهتر شود.
وی تصریح کرد: باشگاه ملی حفاری در سالهای اخیر به جوانگرایی هم روی آورده است و اگر در این حوزه به درستی گام برداشته باشد، می تواند در سالهای آینده ثمره آنرا ببیند. حفاری که این فصل قهرمانی را از دست داد اما برای فصل آینده، برگ برنده دست خود باشگاه است و باید بتواند با برنامه ریزی درست، پرداخت بموقع حقوق بازیکنان و ایجاد شرایط امکاناتی مناسب، تیم بانوان خویش را به روزهای اوج خود برگرداند، وگرنه این تغییر و تحولات در راس کادرفنی نمی تواند کارساز باشد. همه فکر می کردند با برکناری بارانی، ملی حفاری قهرمان می شود اما دیدید که مشکل بارانی نبود، هرچند بازهم تاکید می کنم، چیزی متوجه خانم سلیمانی هم نیست.
این مربی اظهار داشت: در یک تیم همه باید متحد و همدل و در یک راستا کار کنند و با این شیوه کاری، کشتی گرفتار طوفان زدگی نمی گردد. امیدوارم باشگاه ملی حفاری با بررسی علل ناکامی تیم فوتسال بانوان خود، روزهای خوب را به فوتسال باشگاه، خوزستان و ایران برگرداند.