ساور : سجادی برای انتخاب معاونش درایت دارد

معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: انتخاب معاونین وزارت ورزش از بدنه فدراسیون ها در سال های گذشته خروجی مناسبی نداشته و معتقدم در این خصوص باید بازبینی دقیق صورت گیرد.

عبدالرضا ساور با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر در مورد انتخاب معاون توسعه ورزش قهرمانی عنوان کرد: هر مدیری ترجیح می دهد از نیروهای مد نظر خود در جایگاه ها استفاده نماید و در وزارت ورزش و جوانان هم همین رویه دنبال می شود و این که چه نفراتی برای چه جایگاه هایی در نظر گرفته شود.
وی افزود: به نظر بنده، فردی بعنوان معاون قهرمانی ورزش در نظر گرفته شود که در بدنه قهرمانی ورزش دارای وجهه و محبوبیت باشد، دنیای ورزش حرفه ای را بخوبی بشناسد، دارای تفکرات بروز و حرفه ای گری در امر ورزش قهرمانی با عنایت به موانع و مشکلات موجود، باشد که بتواند با تفکرات و برنامه ریزی های سنجیده و میدانی، مسیرهای شایسته ای را در این بخش طراحی و ایجاد نماید که خروجی آنرا در بازی های آسیایی و المپیک شاهد باشیم.
وی اضافه کرد: استفاده از رؤسای فدراسیون ها بعنوان معاون توسعه ورزش قهرمانی از دو منظر قابل ارزیابی است، اول آنکه آیا در جایگاه ریاست فدراسیون فردی موفق بوده اند که در جایگاه معاونت قهرمانی منصوب شوند؟! دوم آنکه بعد از بکارگیری در جایگاه معاونت قهرمانی عملکرد موفقی داشتند که وزیر بخواهد، متعاقب آن این روند را تکرار کند؟!
ساور افزود: اعتقاد دارم این دست انتصابات برای جامعه ورزش قهرمانی خروجی موفقی نداشته است که بخواهیم همان رویه را دنبال نماییم. این که آزمون پس داده ها را چطور ارزیابی می نماییم خیلی اهمیت دارد که موفق بودند یا خیر؟! آقای سجادی یک فرد ورزشی، با سابقه قهرمانی درخشان در رشته المپیکی دو میدانی، سال ها در مدیریت ورزش و جوانان تا رده معاونت قهرمانی ورزش هم انجام وظیفه نموده و با درایت است و به نظرم شناخت خوبی باید از دل ورزش کشور داشته باشند و ان شاء الله کسی را برای این جایگاه در نظر خواهند گرفت که مورد قبول جامعه قهرمانی ورزش باشد و نیاز قهرمانان را بشناسد و به شکلی خاک خورده این حوزه باشد، که بتواند موفقیت های قابل ملاحظه ای را رقم بزند، چون که گل کار هر وزیری مخصوصاً حوزه قهرمانی در بازی های آسیایی و المپیک دیده خواهد شد.
معاون پیشین وزارت ورزش با اشاره به اینکه استفاده از رؤسای فدراسیون ها در جایگاه معاون توسعه ورزش قهرمانی در دولت های قبل باب شده عنوان کرد: این نوع بکارگیری نتیجه مطلوبی در حوزه ورزش قهرمانی حداقل در المپیک ها نداشته این نشان از آن دارد که نمی توان خروجی مثبتی از آن متصور شد. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که این نوع انتصابات موفق نبوده است. عمر ورزش پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ۴۲ ساله است در این سال ها نظام در حوزه ورزش هزینه های هنگفتی نموده است و از دل آن قهرمانان بزرگ و توانایی را تحویل جامعه ورزش کشور گردید و این عزیزان بعد از انتهای عمر قهرمانی در تحصیلات عالیه و همینطور جایگاه های مختلف مدیریتی بکارگیری شدند و موفق هم بودند، وقتی ورزش کشور پتانسیل بسیار بالایی در این خصوص داراست، بهتر است از قهرمانان و جوانان متعهد، انقلابی، نخبه، تحصیل کرده و باتجربه در این بخش بهره گیری شود.
ساور افزود: در زمان دکتر عباسی سازمان تربیت بدنی به وزارت ورزش و جوانان ارتقا پیدا کرد، در جریان این تغییر هم می بایست کارها در سطح گسترده و سنگین دنبال گردد، از طرفی تشکیل کادر مدیریتی جدید متناسب با ساختار یک وزارت خانه هدف گذاری می شد، بودجه وزارت خانه متناسب با ساختار تعریف و در دولت چانه زنی می شد تا منویات در نظر گرفته شده تأمین گردد و از سوی دیگر ورزش قهرمانی و امورات مرتبط به بخش جوانان هم با برنامه ریزی های منظم دنبال می گردید، کارها در ابتدا بسیار خیلی سخت و پیچیده بود، یکی از علل موفقیت در ابتدای کار وزارت خانه، بکارگیری مدیران تخصصی در جایگاه ها بوده است که این مدیران با عنایت به نوع تخصص و تجارب توانستند بالاترین بهره وری را در وزارت خانه تازه تشکیل شده عرضه نمایند که باوجود تصورات بسیار ما توانستیم اقدامات خوبی را در ورزش و جوانان به ویژه ورزش قهرمانی ایجاد نماییم که بهترین نتایج را توانستیم با یک کار مدیریتی جهادی در المپیک ۲۰۱۲ لندن برای ورزش ایران عزیز رقم بزنیم. در بعضی رشته ها همچون دوومیدانی، کشتی فرنگی صاحب مدال و نتایج درخشانی شدیم، این موفقیت ها، نتیجه انتخابات درست در جایگاه های تخصصی و حرفه ای و همینطور همدل و همراه بودن مجموعه وزارت ورزش و جوانان و جامعه ورزش کشور بوده است.
وی ضمن اشاره به مجمع انتخاباتی پیش روی فدراسیون تکواندو و حضور هادی ساعی در جمع نامزدها، عنوان کرد: همانگونه که بخش بالا به آن اشاره شد، ابقاء و ارتقا امتحان پس داده های ناموفق عایدی برای ورزش کشور نخواهد داشت و فقط هزینه و تبعات ایجاد می کند، در ارتباط با رشته ورزشی تکواندو که یکی از ورزش های المپیکی و همینطور مورد وثوق جامعه ورزشی کشور است که در تمام دوره های المپیک، کاروان ورزش کشور روی مدال آن حساب ویژه دارد. در مورد آقای هادی ساعی میتوان این گونه تشریح کرد، ایشان برترین و برجسته ترین ورزشکار تاریخ ایران و همینطور یکی از بهترین نخبه های ورزشی کشور پس از انقلاب اسلامی است که در این نظام پرورش یافته است، به نظر بنده این شخصیت ارزنده، در این سال ها بسیار مظلوم واقع شده است او جوانی با اراده، با پتانسیل بسیار بالا و توانایی های بالقوه، فردی که هیچگاه به کشورش پشت نکرد، افتخارات بسیاری برای ایران عزیز به ارمغان آورد، مخصوصاً در المپیک ۲۰۰۸ پکن که کاروان ورزش ایران در شوک عدم کسب مدال طلا سپری می کند این جوان ارزشمند کاری کرد کارستان که نشاط را به میلیون ها ایرانی و جامعه ورزش ایران تزریق نمود.
معاون پیشین وزارت ورزش در انتها اظهار داشت: ساعی دارای وجهه و محبوبیت بسیار خوبی در جوامع ورزشی جهان داراست که این خود یک امتیاز بسیار خوبی برای ورزش ایران خواهد بود، خار چشم دشمنان است که نمی توانند موفقیت جوانان ایرانی را در میادین بین المللی شاهد باشند. وی دارای تحصیلات تکمیلی و به شکلی پختگی لازم برای هدایت فدراسیون تکواندو ایران است که حداقل کاری که وزارت ورزش و جوانان مخصوصاً آقای سجادی که خود از دل همین قهرمانان است، انجام دهد و مسیر حرفه ای تکواندو رو متحول نماید. جمله آخرم را در مورد اقای ساعی این گونه به اتمام برسانم که هم اکنون وزیر محترم در این خصوص سنگ تمام بگذارد و با انتخاب ایشان با عنایت به تمام خدماتی که این قهرمان و پهلوان ارزشمند سالهای سال برای ایران اسلامی به عنوان یک فرد متعهد و متدین به نظام و انقلاب به ارمغان آورد، می تواند انتخاب ارزشمندی در جهت موفقیت هرچه بیشتر تکواندو ایران در عرصه های مختلف بین المللی باشد.