۳۰ همت اعتبار برای تکمیل راه آهن کرمانشاه – خسروی نیاز است

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Categories


Archive


۳۰ همت اعتبار برای تکمیل راه آهن کرمانشاه - خسروی نیاز است

عباس خطیبی، معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در گفتگو با گزارشگر مهر درباره ی آخرین وضعیت پروژه راه آهن کرمانشاه – خسروی، اظهار نمود: این پروژه ریلی به طول ۲۶۳ کیلومتر از کرمانشاه شروع می شود و بعد از عبور از شهرهای اسلام آباد غرب، سرپل ذهاب و قصرشیرین، در نهایت به مرز خسروی متصل خواهد شد.
وی اضافه کرد: پروژه راه آهن کرمانشاه – خسروی به دو بخش تقسیم شده است؛ بخش نخست مسیر کرمانشاه تا اسلام آباد غرب به طول ۱۱۵ کیلومتر و بخش دوم مسیر اسلام آباد غرب تا مرز خسروی به طول ۱۴۸ کیلومتر است.
معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور افزود: هم اکنون عمده فعالیت ما بر مسیر کرمانشاه تا اسلام آباد غرب متمرکز است، چونکه پیشرفت عملیات زیرسازی این بخش به بیشتر از ۸۵ درصد رسیده است.
خطیبی خاطرنشان کرد: با عنایت به پیشرفت بالای زیرسازی در راه کرمانشاه تا اسلام آباد غرب، عملیات ریل گذاری این مسیر را از سمت کرمانشاه شروع کرده ایم و برنامه ما این است که در صورت تامین مالی مورد نیاز، بتوانیم این بخش از پروژه را تا انتهای سال ۱۴۰۶ به اسلام آباد غرب برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: برای تکمیل مسیر کرمانشاه تا اسلام آباد غرب حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان (۱۲ همت) اعتبار مورد نیاز است و در صورت تامین این منابع مالی، هدف گذاری شده است که عملیات اجرائی این بخش تا انتهای سال ۱۴۰۶ به اسلام آباد غرب برسد.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اظهار داشت: بعد از تکمیل فاز اول و رسیدن خط ریلی به اسلام آباد غرب، طبیعتاً مرحله دوم پروژه ادامه مسیر به سوی مرز خسروی خواهد بود.
خطیبی در انتها ضمن اشاره به اعتبار مورد نیاز برای اجرای کامل پروژه راه آهن کرمانشاه – خسروی اشاره کرد: برای مسیر کرمانشاه تا اسلام آباد غرب حدود ۱۲ همت اعتبار نیاز است و اعتبار مورد نیاز برای کل پروژه راه آهن کرمانشاه – خسروی نیز حدود ۳۰ همت برآورد می شود.

حرف آخر اینکه عباس خطیبی، معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با ی آخرین وضعیت پروژه راه آهن کرمانشاه – خسروی، اظهار داشت: این پروژه ریلی به طول ۲۶۳ کیلومتر از کرمانشاه آغاز می شود و پس از عبور از شهر های اسلام آباد غرب، سرپل ذهاب و قصرشیرین، در نهایت به مرز خسروی متصل خواهد شد. معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اضافه کرد: هم اینک عمده فعالیت ما بر مسیر کرمانشاه تا اسلام آباد غرب متمرکز است، چراکه پیشرفت عملیات زیرسازی این بخش به بیش از ۸۵ درصد رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *