به گزارش فرم نو، روح الله حسینی با تأکید بر این که حضور جامعه ورزش در کنار مردم اتحاد ایران را محکم تر کرد اظهار داشت: اتحاد امروز را مدیون خون شهدا هستیم.
به گزارش فرم نو به نقل از مهر، بامداد امروز (پنجشنبه ۱۲ تیر) تعدادی از مسؤلان و اعضاء جامعه ورزش و جوانان کشور با حاضر شدن در قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) با آرمان های شهدای انقلاب اسلامی و بخصوص شهدای مظلوم حملات اخیر رژیم صهیونیستی تجدید میثاق کردند.
در این مراسم احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان بهمراه معاونین وزارت، مدیران کل ستادی، رؤسای فدراسیون ها و تعدادی از ورزشکاران حضور داشتند.
شرکت کنندگان ضمن قرائت فاتحه و اهدای گل به مزار شهدا بار دیگر بر ادامه راه ایثار و مقاومت تاکید کردند و یاد و خاطره شهدای ورزشکار و تمامی جان باختگان راه عزت و آزادی را گرامی داشتند.
روح الله حسینی رییس فدراسیون بوکس، عظیم نوری رییس کمیته فرهنگی فدراسیون و علی استکی سرمربی تیم ملی امید بوکس کشورمان در این مراسم حضور داشتند. حسینی در انتها این مراسم اظهار نمود: امروز باردیگر جامعه ورزش کنار مردم قرار گرفت و این اتحادی که در کشور شکل گرفته را محکم تر شد. امروز همه ما با حاضر شدن در قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) یاد و خاطره شهدای تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی و آمریکا را زنده نگه داریم تا به دنیا بگویم که ملت ایران همدل تر از گذشته شده اند و این اتحاد را مدیون خون شهدا هستیم.
وی اضافه کرد: وظیفه همه ما بود تا در این مراسم حضور پیدا نماییم، امروز باردیگر در تاریخ ایران این مراسم به ثبت رسید و به دنیا ثابت کردیم که ملت ایران اتحاد خوبی دارند. بدون شک مردم دنیا پیام ورزشکاران را دیدند و شنیدند و این اتحاد هر روز باید بیشتر می شود تا کشورمان در مقابل دشمنان ایستادگی بیشتری داشته باشد.
منبع: فرم نو