حضور وزیر ورزش و جوانان در مسابقات کشتی با چوخه

به گزارش فرم نو، وزیر ورزش و جوانان در حاشیه مسابقات کشتی با چوخه اسفراین اظهار داشت: دولت برنامه دارد بتواند از ظرفیت محلی استانهای مختلف برای سامان دادن این رشته های ورزشی استفاده نماید.

به گزارش فرم نو به نقل از ایسنا، احمد دنیامالی بعد از بازدید از پروژه های ورزشی استان خراسان شمالی در رویداد بزرگ کشتی با چوخه شهر اسفراین حضور پیدا کرد.

مسابقات کشتی با چوخه اسفراین، چهاردهم فروردین هر سال با حضور هزاران تماشاچی مشتاق در گود زینل خان درحال برگزاری است.

این رویداد ورزشی بعنوان بزرگترین رویداد گردشگری تک مکانی و تک زمانی کشور شناخته می شود که بیشتر از ۵۰ هزار تماشاچی مشتاق از شهرستان های دور و نزدیک برای دیدن آن در محل حضور می یابند.

کشتی سنتی با چوخه خراسان شمالی از ورزش های پرطرفدار در این خطه است که بعنوان میراث معنوی در سال ۸۷ به شماره ۳۰ در لیست آثار ملی میراث ناملموس کشور ثبت شده است.

رقابتهای کشتی با چوخه اسفراین با حضور نام آوران این رشته در پنج وزن ۶۶، ۷۴، ۸۴، ۹۶ و بالای ۹۶ کیلوگرم درحال برگزاری است و تا عصر امروز (پنج شنبه) ادامه دارد.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در حاشیه مسابقات کشتی با چوخه اسفراین اظهار داشت: دولت برنامه دارد بتواند از ظرفیت محلی استانهای مختلف برای سامان دادن این رشته های ورزشی استفاده نماید.

او در آخر اضافه کرد: گود زینل خان، تاریخ این منطقه است و جزئی از تاریخ ایران ما است و ان شاءالله با کمک نمایندگان محترم و استاندار خراسان شمالی، به توسعه این ورزش کمک نماییم.

منبع: