وضعیت ۲ بانوی واترپلوی ارومیه بعد از واژگونی اتوبوس

به گزارش فرم نو، رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی اظهار داشت: با دستور وزیر ورزش و جوانان دو بانوی حادثه دیده تیم واترپلوی ارومیه در سانحه واژگونی اتوبوس در تهران و اراک بستری شدند که حال عمومی هر دو ورزشکار خوب است.

به گزارش فرم نو به نقل از ایسنا، غلامرضا نوروزی درباره ی اقدامات انجام شده برای حادثه دیدگان تیم واترپلوی بانوان ارومیه که براثر واژگونی اتوبوس در استان مرکزی رخ داد، گفت: متاسفانه دو نفر از اعضاء تیم واترپلوی ارومیه از ناحیه ستون فقرات گرفتار لطمه شدند که یکی از آنها از ناحیه کمر و دیگری از ناحیه گردن گرفتار مشکل شده است.

او اضافه کرد: بلا فاصله بعد از دستور دکتر دنیامالی، مقام عالی وزارت، بر اساس پیگیری وضعیت مصدومان در فدراسیون پزشکی ورزشی هماهنگی های لازم را با مسؤلان ذیربط انجام دادیم. یکی از مصدومان با هماهنگی انجام شده از دلیجان به یکی از بیمارستان های تهران منتقل شد و روند درمانی خودرا طی می کند. خوشبختانه مشکل حل شده ایت و خطری این بازیکن را تهدید نمی کند و طبق نظر پزشکان طی چند روز آینده از بیمارستان ترخیص خواهد شد.

رییس فدراسیون پزشکی ورزشی اشاره کرد: همین طور دیگر مصدوم ما با هماهنگی که با مسؤلان استان مرکزی صورت پذیرفت به بیمارستان اراک منتقل شد. این بازیکن نیز طبق گفته پزشک مربوطه باید ۲۴ ساعت تحت نظر باشد و احتمالاً نیاز به عمل جراحی نخواهد داشت. اگر نیاز باشد این مصدوم نیز به تهران اعزام خواهد شد وگرنه از همان بیمارستان اراک ترخیص می شود.

منبع: