وقتی یك خیر جور مسئولان را می كشد جایگاه تیم ملی فوتسال بانوان قربانی بدعهدی فدراسیون!

فرم نو: فدراسیون فوتبال با تعلل دو ساله در پرداخت پاداش قهرمانی بانوان فوتسال در آسیا سبب شده كه وجهه و جایگاه تیم ملی زیر سوال برود و افرادی خارج از فوتبال برای قدردانی از قهرمانی ملی پوشان به آنها جایزه بدهند.

به گزارش فرم نو به نقل از ایسنا، بیش از دو سال از قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان در آسیا می گذرد و فدراسیون فوتبال در طول این مدت توان پرداخت پاداش ۲۲ میلیون تومانی آنها را نداشته. در صورتیکه در همین مدت میلیاردها تومان صرف هزینه های دیگر کرده اما در هیچ یک از پرداخت هایش اهمیتی به پاداش بانوان نداده است.

با این حال اخیرا پرداخت چندین میلیون تومان توسط یک فرد نیکوکار به بازیکنان تیم ملی فوتسال خبرساز شده و سوالاتی را در ذهن علاقه مندان به ورزش ایجاد کرده است. بازیکنان تیم ملی در صفحات شخصی خود از فرد خیری تشکر کردند که بعد از باخبر شدن از تعلل دو ساله فدراسیون فوتبال در پرداخت پاداش ناچیز بانوان، مبلغی را تحت عنوان جایزه به ملی پوشان داده است.

هرچند اقدام این فرد قابل تقدیر است اما بنظر می رسد فدراسیون فوتبال در موضوع پاداش تیم ملی اعتبار خودرا از دست داده و دیگر هیچ وعده ای از طرف مسئولان فوتبالی در این مورد قابل استناد واعتماد نیست، چونکه بارها خلف وعده کرده اند.

موضوع دیگر به اعتبار و وجهه تیم ملی برمی گردد؛ در صورتیکه لیلا صوفی زاده(نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال) با حالتی طلبکارانه معتقد بود که بانوان فوتسال با قهرمانی در آسیا وجهه اجتماعی به دست آورده اند و به نظر می رسید که اینگونه قصد توجیه تعلل در پرداخت پاداش ها را داشت، حال باید پرسید آیا این مساله که فرد دیگری جور فدراسیون را می کشد و به ملی پوشان جایزه می دهد، وجهه تیم ملی را زیر سوال نمی برد؟

این ارزش اجتماعی مد نظر نایب رییس بانوان فدراسیون بود که شخص دیگری بعد از شنیدن آوازه بدقولی های مسئولان و گلایه های ملی پوشان دست به جیب شود تا سهمی در قدردانی از بازیکنان داشته باشد؟ اگر قرار باشد موضوعی مثل قدردانی یک فدراسیون از بازیکنانش به دغدغه ای در سطح کشور تبدیل گردد که خیرین دست به کار شوند، پس جایگاه، ارزش و اعتبار تیم ملی چه می شود؟

فدراسیون نمی خواهد وجهه از دست رفته خودرا در ماجرای پاداش بانوان، به دست بیاورد و نسبت به پرداخت آن اقدام کند؟ فدراسیونی که در دو سال اخیر صدها میلیون تومان صرف فوتبال مردان کرده، چه توجیهی برای عدم پرداخت پاداش ناچیز بانوان دارد؟ و در آخر باید پرسید که بالاخره پاداش تیم ملی چه زمانی پرداخت می شود؟

انتظار بر این است حالا که پاداش بانوان ملی پوش به دغدغه ای فراتر از جامعه ورزش تبدیل گشته است، مسئولان رده بالای ورزش کشور نیز حساسیت خودرا دراین زمینه بالاتر ببرند و نسبت به احقاق حق بانوانی که در سخت ترین شرایط قهرمانی بزرگی را برای ایران به ارمغان آوردند، اقدام نمایند، نه اینکه فقط به توجیهات مسئولان فوتبالی از قبیل نداشتن پول یا پرداخت در نخستین فرصت بسنده کنند.

منبع: