
به گزارش فرم نو به نقل از مهر، مهدی علی نژاد دبیر کمیته ملی المپیک در مراسم تجلیل از قهرمانان تیراندازی درجمع خبرنگاران اظهار داشت: تجلیل کار ارزشمندی است که فدراسیون ها تقدیر می کنند. ما هم به عنوان نماینده کمیته حاضر شدیم که بگوییم قدردان زحمات آنها هستیم.
ایشان در ادامه اظهار داشت: در ۱۰ دی ماه مجمع کمیته ملی المپیک برگزار می شود و دو مورد از انتخابات در این مراسم مطرح است. دوره ۴ ساله فعلی پیش از بازیهای آسیایی تمام می شود و پیشنهادی که شده انتخابات را ۴ ماه به تعویق بیندازیم. پس از ناگویا هم المپیک داگار را داریم. بدین سبب تعدادی از اعضا پیشنهاد دادند که انتخابات را ۴ ماه به تعویق بیندازیم و در دی انتخابات را برگزار نماییم.
دبیر کمیته ملی المپیک اضافه کرد: تعدادی از اعضای مجمع نظر دادند که کاری نماییم که این تداخل را نداشته باشیم و به سیکل المپیک برگردیم. اغلب کشورها پس از المپیک ها انتخابات را برگزار می کنند. مورد تأیید تعدادی از از اعضای هیأت اجرائی قرار گرفته که انتخابات بعدی پس از المپیک لس آنجلس صورت گیرد. اگر مجمع تصویب کنند به انجام می رسد.
او درباب حکم دوومیدانی کاران اظهار داشت: من خبری ندارم. رسمی نامه ای دریافت نکردم.
علی نژاد در مورد این که برخی باشگاه ها به تیم امید بازیکن نمی دهند اظهار داشت: این مورد به فدراسیون واگذار شده و تاج هماهنگ خواهد نمود.
وی در در مورد حواشی الهه منصوریان اظهار داشت: اجازه دهید به موضوعات داخلی فدراسیون ها ورود نکنیم خودشان اگر خواستند مطرح کنند.
دبیر کمیته ملی المپیک درباب ورود مهمات تیراندازی به کشور اظهار داشت: تحریمها در تعدادی رشته مثل تیراندازی گرفتار مشکل کرده است. باید راه کارهای موازی برای آن پیدا کرد. امیدواریم و در تلاش هستیم در سال آینده بتوانیم در بودجه داشته باشیم که مشکلات برطرف شود.
وی در مورد اظهارات خیابانی گفت بحث هایی است که فدراسیون فوتبال باید نظر دهد. باید حرمت ورزشکاران و المپین ها را داشته باشیم. حرمت خبرنگاران هم باید حفظ شود. موضوعات اینچنینی را باید دقت نماییم که ورزش مایه شادی باشد نه این که دلخوری و ناراحتی ایجاد شود. او هم صحبت هایش را اصلاح خواهد نمود.
علی نژاد درباره ی اظهارات خیابانی: حرمت ورزشکاران و خبرنگاران باید حفظ شود دبیر کمیته ملی المپیک ضمن اشاره به حواشی اخیر تاکید کرد رسیدگی به این مورد بر عهده فدراسیون فوتبال است و باید دقت شود ورزش مایه شادی باشد نه دلخوری. صحبت ها اصلاح خواهد شد و حفظ حرمت ورزشکاران، المپین ها و خبرنگاران ضروری می باشد.ما هم بعنوان نماینده کمیته حاضر شدیم که بگوییم قدردان زحمات آنها هستیم. امیدواریم و در تلاش هستیم در سال آینده بتوانیم در بودجه داشته باشیم که مشکلات برطرف شود.
منبع: formeno.ir





