به گزارش فرم نو، ورزش ایران و جهان دوم دیماه سالجاری با اتفاقات و مسائل مختلفی همراه بود که گزیده ای از این وقایع و رویدادها در این گزارش آمده است.
به گزارش فرم نو به نقل از ایسنا، وزنه بردار اعجوبه بلغارستان اظهار داشت: یک سال رویایی داشتم و تمام عمر آرزوی چنین سالی را داشتم.
کارلوس ناسار وزنه بردار ۲۰ ساله بلغارستان در سال ۲۰۲۴ توانست قهرمان المپیک و قهرمان جهان در دسته 89 کیلوگرم شود و رکورد المپیک و جهان را هم شکست.
وزنه بردار ایران: حرص خوردم که بخاطر ۲ کیلو برنز جهان را گرفتم
نفر سوم وزنه برداری جهان اظهار داشت: خواسته من در مسابقات قهرمانی جهان بیشتر بود و حرص خوردم که بخاطر یکی دو کیلوگرم سوم شدم.
ضعف های گاریدو در پرسپولیس/ مربی اسپانیایی چرا موفق نبود؟
سرمربی اسپانیایی پرسپولیس در مدت حضورش در این تیم، به خاطر برخی دلیلهای نتوانست انتظارات هواداران را از نظر کسب نتیجه برآورده کند.
دعوت از اسماعیلی، میرزازاده و زارع برای حضور در لیگ پادوبنی
از سه قهرمان کشتی فرنگی و آزاد ایران دعوت شده است که در مرحله هشتم رقابت های لیگ پادوبنی به مصاف بهترین های جهان بروند.
گرفتاری استقلال و پرسپولیس در هفته پانزدهم لیگ برتر
در حالی دو دیدار هفته پانزدهم لیگ برتر در تهران برگزار می شود که تیم ها مشکل میزبانی دارند.
دیدارهای هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال ۱۲ و ۱۳ دی برگزار می شود و دو تیم پایتخت باید در تهران از رقیبشان میزبانی کنند.
قهرمانی کشتی گیر دورگه ایرانی – ژاپنی در جام امپراتور
رقابت های کشتی آزاد و فرنگی جام امیر ژاپن به عنوان یکی از مراحل انتخابی کشتی ژاپن با معرفی نفرات برتر به انتها رسید.
پرسپولیس – سپاهان باردیگر در اصفهان/ استقلال – شمس آذر در قزوین
قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران انجام شد.
کریم باقری در اولین صحبت با بازیکنان: خیلی تاکید دارم که تمرکز کنید
کریم باقری از امروز (دوشنبه) بصورت رسمی هدایت پرسپولیس را در دست گرفت. او بعد از مراسم معارفه در اولین صحبت های خود در جمع بازیکنان بالاتر از هر چیز روی تمرکز، تلاش و نظم اصرار کرد.
جوادی: آماده واگذاری “کاظمی” و “امام رضا” به سرخابی ها هستیم
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران اظهار داشت: آماده واگذاری مجموعه ورزشی امام رضا و کاظمی به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس هستیم.
بازگشایی “آزادی” با یک بازی نمادین
هر چند گفته می شد ورزشگاه آزادی با دیدار استقلال – سپاهان در هفته پانزدهم لیگ برتر بازگشایی شود اما برمبنای اطلاعاتی که خبرنگار ایسنا به دست آورده است این برنامه تغییر کرده و ورزشگاه آزادی با برگزاری یک دیدار نمادین بازگشایی خواهد شد.
ساعی: از بین کیانی و نعمت زاده تنها یک نفر به المپیک لس آنجلس می رود
مربی تیم ملی تکواندو اظهار داشت: چون وزن المپیکی مبینا نعمت زاده تغییر می کند و هر دو تکواندوکار در یک وزن قرار می گیرند با صلاحدید کادر فنی باید ببینیم از بین ناهید کیانی و نعمت زاده چه کسی شرایط حضور در المپیک لس آنجلس را خواهد داشت.
منبع: formeno.ir






