بانوی وزنه بردار ایران: برای آینده اهداف بزرگتری داریم

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Categories


فرم نو: بانوی وزنه بردار ایران اظهار داشت: هر چند امروز بهترین عملكردم را نشان ندادم اما برای آینده اهداف بزرگتری دارم.
به گزارش فرم نو به نقل از ایسنا، ابریشم ارجمند خواه سپس تجربه نخستین حضور در مسابقات وزنه برداری بانوان قهرمانی آسیا بیان كرد: عملكردم در این مسابقات بهترین عملكردم نبود چون روز گذشته كمی كسالت داشتم ولی خدا را شكر كه توانستم در جدول مسابقات بمانم.
او افزود: ما برای آینده هدف های بزرگ تری داریم و امیدوارم با پشتیبانی آقای مرادی به اهدافمان برسیم و مدال بگیریم. من باید از رئیس فدراسیون تشكر كنم برای اینكه با تلاش او به این مسابقات اعزام شدیم و از نایب رییس بانوان و كادر فنی هم بسیار ممنونم كه این فرصت را در اختیار من گذاشتند تا خودم را نشان دهم.