با تصویب كمیسیون لوایح دولت؛ ورزشگاه شهید شیرودی به وزارت ورزش و جوانان واگذار شد

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Categories


مجموعه ورزشی شهید شیرودی (امجدیه سابق) با تصویب وزیران عضو کمیسیون لوایح از شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور به وزارت ورزش و جوانان واگذار می شود.

به گزارش فرم نو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، وزیران عضو کمیسیون لوایح در جلسه ۲ اسفند ۱۳۹۹ به پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان و به استناد ماده (۱۱۸) قانون محاسبات عمومی کشور موافقت کردند مجموعه ورزشی شهید شیرودی (امجدیه سابق) واقع در میدان هفتم تیر تهران از شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور به وزارت ورزش و جوانان (اداره کل ورزش و جوانان استان تهران) واگذار و معادل قیمت دفتری آن از سرمایه شرکت مورد اشاره کسر شود.
بر اساس این تصمیم، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نسبت به اصلاح و صدور سند مالکیت پلاک‏ ثبتی مورد اشاره به نام دولت جمهوری اسلامی ایران با نمایندگی وزارت ورزش و جوانان (اداره کل ورزش و جوانان استان تهران) اقدام می نماید.
همچنین در صورت تغییر بهره ‏بردار توسط هیئت وزیران، دستگاه بهره ‏بردار مکلف است بدون دریافت وجه یا ستاندن مجوز یا عناوین مشابه آن نسبت به واگذاری این ملک به بهره ‏بردار بعدی اقدام نماید.