پس از پیوستن به شارلوا یاسمن فرمانی: خوشحالم كه نخستین زوج فوتبالی و لژیونر ایران هستیم

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Categories


Archive


فرم نو: بانوی فوتبالیست ایران در مورد عقد قرارداد با باشگاه شارلوا بلژیك می گوید به همراه علی قلی زاده می توانند نماینده های خوبی برای فوتبال زنان و مردان ایران در لیگ بلژیك باشند.

به گزارش فرم نو به نقل از ایسنا، یاسمن فرمانی، فوتبالیست ایرانی و بازیکن سابق ملوان بندرانزلی اخیرا با تیم بانوان شارلوا بلژیک قرارداد بسته است.

علی قلی زاده، همسر فرمانی هم در تیم مردان این باشگاه بازی می کند و این دو بازیکن، نخستین زوج فوتبالی ایران هستند که در یک تیم کار می کنند.

فرمانی در مورد عقد قرارداد با شارلوا به ایسنا اظهار داشت: وقتی به بلژیک آمدم، می دانستند که فوتبالیست هستم و همین موجب شد تا زمانی که شارلوا تصمیم به تیمداری در سوپرلیگ زنان این کشور گرفت، رزومه من را از فدراسیون فوتبال ایران درخواست کند.

او اضافه کرد: این تیم تمام قهرمانی هایی که در تیم ملی و باشگاهی داشتم را گرفت و از فدراسیون برایم ITC صادر شد، در نتیجه از یک ماه و نیم پیش در تمرینات شارلوا حضور پیدا کردم. مربی تیم هم از سبک بازی من خوشش آمد و خواهان عقد قرارداد شد.

این بازیکن در ادامه بیان کرد: خیلی سعی کردیم که با حجاب در این تیم بازی کنم چون محدودیت هایی وجود دارد اما خوشبختانه این صورت گرفت و از این بابت خوشحال هستم.

فرمانی با بیان این که بازی در تیمی اروپایی افتخار بزرگی است، اضافه کرد: ما نخستین زوج فوتبالی و لژیونر در تاریخ فوتبال ایران هستیم که این برایمان افتخار بزرگی است، حس خیلی خوبی دارد و می توانیم نماینده های خوبی برای فوتبال زنان و مردان ایران در لیگ بلژیک باشیم. خوشحال هستیم که این افتخار نصیب ما شده است.

منبع: