تغییر نیمکت ژاپن و ازبکستان به سبب تعویق جام ملت ها

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Categories


Archive


تغییر نیمکت ژاپن و ازبکستان به سبب تعویق جام ملت ها

با تعویق یک ساله جام ملت های آسیا ۲۰۲، هاجیمه موریاسو سرمربی تیم ملی ژاپن، مطابق برنامه قبلی از سمت خود کنار خواهد رفت و به این رویداد نخواهد رسید.
بر اساس خبر سایت چوسان، کوی اوئیوا سرمربی تیم زیر ۲۲ سال ژاپن جانشین او خواهد شد و دیدار دوستانه مقابل پاراگوئه آخرین حضور موریاسو روی نیمکت ژاپن خواهد بود.
همچنین رسانه ژاپنی «اسپونیچی» هم امروز چهارشنبه گزارش داد که استعفای موریاسو قطعی شده است. قرار بود این مربی فارغ از عملکرد تیم، بعد از جام ملت های آسیا تیم را ترک کند ولی تعویق جام ملت ها سبب می شود او زودتر از موعد از سمتش کنار برود.
کنفدراسیون فوتبال آسیا روز گذشته (سه شنبه ۱۲ آبان) رسما اعلام نمود که جام ملت های آسیا اواخر سال ۲۰۲۷ میلادی برگزار می شود. این تصمیم بعد از آن گرفته شد که تشخیص داده شد باتوجه به تنش های اخیر خاورمیانه، برگزاری عادی این رویداد دشوار است.
همچنین فابریتزیو رومانو خبرنگار ایتالیایی هم خبر داد فابیو کاناوارو ممکن است به خاطر تعویق جام ملت های آسیا تصمیم بگیرد از سمت سرمربیگری تیم ملی ازبکستان کناره گیری کند.
در همین راستا تعدادی از رسانه های کره ای هم از پایان همکاری سون هیونگ مین با تیم ملی این کشور خبر دادند. سون حالا ۳۴ ساله است و می خواست آخرین حضورش را به عنوان کاپیتان کره جنوبی در جام ملت های آسیا تجربه کند ولی تعویق جام ملت ها سبب می شود سون ۳۵ ساله شود و امکان دارد به همین خاطر جایی در ترکیب کره برای این رقابتها نداشته باشد.
منبع: ایسنا

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *