رئیس فدراسیون ورزش همگانی وعده داد: افزایش فعالیت بدنی جامعه از ۴ به ۳۰ دقیقه تا سال ۱۴۱۰

به گزارش فرم نو، رئیس فدراسیون ورزش همگانی اظهار داشت: باتوجه به کاهش فعالیت بدنی و افزایش کم تحرکی در جامعه سیاست کلی بر این است که تا سال 1410 میزان فعالیت بدنی مردم را از چهار دقیقه در روز به 30 دقیقه افزایش دهیم.

علی خلیلی در گفت و گو با ایسنا، با اعلان اینکه مهم ترین رویکرد فدراسیون ورزش همگانی امسال توسعه ورزش همگانی و افزایش فعالیت بدنی در جامعه است، اظهار داشت: امیدوار هستم با کیفی سازی برنامه ها بتوانیم کم تحرکی و فقر حرکتی را در جامعه کاهش دهیم. میزان فعالیت بدنی در سال ۹۹ طبق گزارش مرکز آمار ۱۴ دقیقه است. سیاست کلی این است که تا سال ۱۴۱۰ میزان فعالیت بدنی هر ایرانی به ۳۰ دقیقه افزایش پیدا کند. اساسا اگر به این نقطه برسیم خیلی از لطمه ها که ناشی از فقر حرکتی است کاهش می یابد و در هزینه های دولت نیز صرفه جویی می شود.

او همین طور از راه اندازی اپلیکشین گامیران آگاهی داد و اضافه کرد: این نرم افزار با شعار «گامی در راستای سلامت عمومی ایرانیان است» بمنظور توسعه فعالیت بدنی و کاهش کم تحرکی طراحی شده است. مردم بوسیله این اپلیکشین می توانند در جریان میزان فعالیت بدنی خود قرار بگیرند و با افزایش تعداد گام هایشان از فدراسیون جوایزی را دریافت نمایند. در این اپلیکشین مردم به کمک هوش مصنوعی در سراسر کشور می توانند از ۲۰ آبان وارد رقابت شوند و آنهایی که در مرحله اول صدهزار گام، مرحله دوم ۳۰۰ هزار گام و مرحله سوم ۵۰۰ هزار گام بردارند فدراسیون بوسیله این اپلیکشین گام ها را رصد و به بالاترین ها جوایزی داده می شود.

رییس فدراسیون ورزش همگانی اشاره کرد: رویکرد مهم ما در هفته تربیت بدنی برگزاری رویدادهای مختلف و برگزاری جشنواره و پیاده روی خانوادگی در استانهای مختلف کشور بود تا از این راه بتوانیم به توسعه ورزش همگانی کمک نماییم.

خلیلی در آخر از برگزاری مرحله نهایی مسابقات کارکنان دولت از چهار تا ۱۵ آبان در شهرهای ارومیه، شیراز، تبریز، کرمانشاه، مشهد و… آگاهی داد و اظهار داشت: این رقابت ها در رشته های تنیس روی میز، گل کوچک، شطرنج، شنا و داژبال برگزار می گردد.

منبع: