رئیس فدراسیون گلف: توزیع بودجه كمیته ملی المپیك به فدراسیون ها توازن ندارد

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Categories


رئیس فدراسیون گلف معتقد می باشد که در توزیع بودجه به فدراسیون ها توسط کمیته ملی المپیک توازن وجود ندارد.

به گزارش فرم نو به نقل از مهر، حمید عزیزی در جریان مجمع عمومی کمیته ملی المپیک که امروز در آکادمی ملی المپیک برگزار شد، در ارتباط با مدل پیشنهادی برای توزیع بودجه ۱۴۰۰ فدراسیون ها اظهار داشت: امروز شاهد این هستیم که شفافیت و انضباط مالی در کمیته المپیک حاکم شده است اما به نظرم توازن در توزیع بودجه به فدراسیون ها وجود ندارد.
وی اشاره کرد: یک ششم بودجه به یک فدراسیون اختصاص یافته است. پیشنهاد دارم که حداکثر هر فدراسیون پنج درصد از بودجه را به خود اختصاص بدهد.
رئیس فدراسیون گلف اشاره کرد: پیشنهاد دیگرم این است که در صورتیکه بحث کمک خارج از جدول وجود داشت، این کمک به صورت مساوی باشد و این طور نباشد که یک فدراسیون ده درصد و فدراسیون دیگر دویست درصد افزایش داشته باشد.