تقدیر رئیس فدراسیون نجات غریق از مسئولان ورزش كیش

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Categories


فرم نو: به دنبال معرفی جزیره كیش بعنوان امن ترین سواحل كشور از نظر میزان غریق از طرف رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی از مسئولین ورزش جزیره كیش تشكر و قدردانی به عمل آمد.

به گزارش فرم نو به نقل از روابط عمومی موسسه ورزش و تفریحات سالم كیش، در مراسم اختتامیه بیست و هشتمین دوره مسابقات قهرمان كشوری و انتخابی تیم ملی نجات غریق كه در محل پلاژ آقایان با حضور مسئولین برگزار شد، ایلخان نوری، رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی به سبب برنامه ریزی های بعمل آمده درباب فرهنگ سازی و در نظرگرفتن مسائل ایمنی و تربیت منجیان غریق و غواصان حرفه ای و همین طور مدرسان هر دو رشته در جزیره زیبای كیش كه منجر به داشتن سواحل امن در جزیره كیش شده است، از دكتر امیری خراسانی، سرپرست موسسه ورزش و تفریحات سالم كیش و عزیزالله فرضی پور، رئیس هیات نجات غریق و غواصی كیش، تقدیر و تشكر نمود.

منبع: